Over ons

Met ruim 5000 kostuums voor volwassenen en kinderen op voorraad en gigantisch veel accessoires biedt Costuumpje een ruime keuze aan voor elk verkleed- en/of themafeest! Kom eens langs en bekijk de winkel en het assortiment! De koffie staat voor u klaar!

In 1998 zijn Marian en ik samen aan de keukentafel begonnen met het idee om verkleedkleding voor kinderen te gaan maken en te verhuren. Al heel snel bleek dat er een veel grotere vraag naar verkleedkleding voor volwassenen bestond en in 2002 kochtten we ons pand in Arnemuiden.

Marian is in 2016 overleden, en na een flinke dip heb ik, met behulp van man en kinderen en een aantal hele lieve vrienden en vriendinnen, de draad weer opgepakt. De zaak heeft intussen te koop gestaan, maar gelukkig heb ik hem nog, is hij niet meer te koop, en ga weer vol enthousiasme verder.

Er liggen op het moment een aantal leuke uitdagingen te wachten, waaronder  de musical “Michiel de Ruijter” die Muziektheater Zeeland in november 2021 op de planken brengt in Goes, Terneuzen en Middelburg. En waarvan Costuumpje de aankleding mag verzorgen.

 Costuumpje tel 01180-601094